Tekirdag'da Gençlik Konseri

Tekirdag’da Süleymanpasa Belediyesi, üniversite sinavlarina ögrenciler basta olmak üzere tüm gençler için moral konseri düzenledi. Konserde müzik grubu ’Ikilem’ sahne alirken, alani dolduran gençler dron ile havadan görüntülendi.

Tekirdag'da Gençlik Konseri
Tekirdag’da Süleymanpasa Belediyesi tarafindan üniversite sinavlarina hazirlanan lise son sinif ögrencileri basta olmak üzere tüm gençler için moral konseri düzenlendi.

Son dönemin en sevilen gruplarindan biri olan ’Ikilem’, Süleymanpasali gençler için sahne aldi. Konserden saatlerden önce Tekirdagli yüzlerce genç sahil dolgu alanina gelerek en önde sira almaya çalisti. ’Ikilem’ grubu öncesi sahneye çikan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel alani dolduran gençlere seslenerek hayatlarinin devaminda güzel temennilerde bulundu. Daha sonra ’Ikilem’ grubu sahneye çikarak birbirinden güzel sarkilarini seslendirdi.

Dogum günü pastasi sürprizi

Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, elinde pastayla sahneye çikarak ’Ikilem’ grubunun üyelerinden Serhat Karan’a erken dogum günü sürprizi yapti. Karan, Baskan Yüksel’e bu sürprizi için tesekkür etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde gençler ’Ikilem’ grubunun birbirinden güzel sarkilariyla moral buldu. Konser alanini dolduran kalabalik dron ile havadan da görüntülendi.
Kaynak: İHA