Ingilizceyi Ögrenmek Için Seferber Oldular

Milli Egitim Bakanligi tarafindan baslatilan ve Zonguldak Il Millî Egitim Müdürlügü koordinesinde sürdürülen Ingilizce Seferberligi kapsaminda Zonguldak’ta etkinlikler yapilmaya devam ediyor.

Ingilizceyi Ögrenmek Için Seferber Oldular
Il merkezindeki ortaokul ögrencileri Prof. Dr. Saban Teoman Durali Bilim Sanat Merkezinde gerçeklestirilen Ingilizce Seferberligi etkinliklerine katildilar. Yabanci dil atölyelerinde dijital oyunlar oynayarak ögrendikleri Ingilizce kelimeleri kalici hale getirdiler. Ingilizce Seferberligi projesi çerçevesinde Prof. Dr. Saban Teoman Durali Bilim Sanat Merkezini ziyaret eden Il Milli Egitim Müdürü Züleyha Aldogan atölye çalismalarina katilarak ögrencilerle Ingilizce oyunlar oynadi ve ögrencilerle keyifli vakit geçirdi.

“Bakanligimiz tarafindan baslatilan Ingilizce Seferberligi projesi kapsaminda, ögrencilerimiz Ingilizceyi aktif olarak konusabilmenin yani sira okuma, dinleme, anlama ve konusma olmak üzere dört temel becerilerini güçlendirme imkanina sahip oluyorlar. En önemlisi de bunu oyunlar oynayarak, teknolojiyi kullanarak yapiyorlar. Prof. Dr. Saban Teoman Durali Bilim Sanat Merkezi tarafindan daha önce de ilkokul ve lise ögrencilerine yönelik düzenlenen etkinlik ve atölye çalismalari ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesiyle isbirligi protokolümüz kapsaminda düzenlenen Ingilizce seminerlerinden çok olumlu dönütler aldik. Egitimin her kademesinde ögrenmeye hevesli, dinamik ve heyecanli ögrencilerimizin olmasi bizleri çok mutlu ediyor. Egitimde Türkiye Yüzyilini insa eden ögrencilerimizin yüreklerine dokunmak, onlarin heyecanini paylasmak bizlere gurur veriyor.” diyerek Bilsem Yaz Okullarinda da yeni atölye çalismalari yapilacaginin müjdesini simdiden tüm ögrencilerle paylasti.
Kaynak: İHA