Afyonkarahisar'da Bir Garip Silahli Çatisma

Afyonkarahisar’da boya yapilmasi için otomobilini biraktigi oto boyacida aracinin zamaninda teslim edilmemesine öfkelenen sahis ile is yeri sahipleri arasinda çikan silahli çatismada 2 kisi yaralandi, 2 kisi de gözaltina alindi.

Olay Veysel Karani Mahallesi 2. Küçük Sanayi Sitesindeki bir is yerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.D.F., (28) isimli sahis geçtigimiz 20 Mayis ta aracinin boyasinin yapilmasi için otomobilini sanayi sitesinde bir is yerine birakti. Dün ise M.D.F., aracini almak için arkadaslari H.K.(23), R.A.(25) ve A.A. (32) ile is yerine gitti. Aracin boyasinin yapilmadigini gören M.D.F., ile is yerindeki arasinda tartisma yasandi. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine iddiaya göre, H.K. isimli sahis karsi grubun üzerine tabanca ile iki el ates açti. Bu sirada olayi ayirmak isteyen A.C.K. (31) açilan ateste yaralandi.

Üzerine ates açilan karsi gruptaki kisilerde H.K.’nin üzerine pompali tüfekle ates açinca H.K.’da yaralandi. Olayin ardindan çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye polis ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine saglik ekipleri yaralanan A.C.K.’yi ambulans ile özel bir hastaneye kaldirirken, diger yarali H.K.’nin, ise kendi imkanlari ile Çay Devlet Hastanesine kaldirildigi belirlendi.

Olay sonrasi harekete geçen Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli ekipler yaptiklari titiz çalisma sonrasi olaya karistiklari belirlenen H.K. ve H.A., isimli sahislari gözaltina aldi. Sahislarrin islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.
Kaynak: İHA