AK Parti Milletvekili Çalkin, Kapi Kapi Dolasiyor

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, 28 Mayis Cumhurbaskanligi 2. Tur seçimleri öncesinde kapi kapi dolasarak Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in selami vatandaslara iletiyor.

AK Parti Milletvekili Çalkin, Kapi Kapi Dolasiyor
Milletvekili Adem Çalkin, Cumhurbaskanligi seçimini kisa süre kala köylerde vatandaslarla bir araya geldi. Çalkin’a yogun ilgi gösteren vatandaslardan Cumhurbaskani Erdogan’a tam destek geldi.

Vatandaslarin sorun, sikinti ve isteklerini dinleyen AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, sorunlarin çözümü noktasinda yetkililerle görüserek, sorunlarini kisa sürede çözülmesi gerektigini kaydetti.

Vatandaslara daha saglikli hizmet vermek adina sorunlari ilk agizdan dinledigini ifade eden Çalkin, “Bizler vatandaslara hizmet etmek için göreve talip olduk, vatandaslarimiz da bilerek güvenerek görevi verdi. Amacimiz Kars’in kalkinmasi bunun için yapmamiz gerekeni çok iyi biliyoruz. Cumhurbaskanligi seçiminden sonra Cumhurbaskanimizin liderliginde Karslilara hizmet etmeye devam edecegiz” dedi.

“Kars, Kars’in öz evladina görev verdi”

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin’in Kars’in öz evladi olduguna dikkat çeken vatandaslar, “Milletvekilimiz Adem Çalkin, Kars’in öz evladi, isi burada, evi burada, çocuklari burada, kardesi burada milletvekilimiz bizim öz evladimizdir. Disaridan gelen birisi degil, Karsli olup disarida yasayan birisi de degil. Sorunlarimizi biliyor, bizleri taniyor, ‘bu kimlerdendir’ diye yanindakilere sorumuyor. Kars’ta yasadigi için herkesi taniyor, Bizlere de ona destek vermek düser, yanindayiz” dediler.

Öte yandan Cumhurbaskanligi seçimleri için vatandaslara bir araya gelen milletvekili Adem Çalkin, AK Parti iktidarlari döneminde Kars’a yapilan hizmetleri tek tek anlatiyor. Yeni Yüzyilda da hizmetlerin hiz kesmeden devam edeceginin altini çiziyor. Ziyaret ettigi köylerde yogun ilgiyle karsilasan milletvekili Çalkin, kendilerine destek olan vatandaslara tesekkür etti.
Kaynak: İHA