Vodafone Her Sey Yanimda'ya Ödül

Dijital pazaryeri Vodafone Her Sey Yanimda, ögrencilerin oylariyla belirlenen ve yilin en basarili girisimlerinin ödüllendirildigi Kristal Agaç Ödülleri’nde ‘Yilin Yenilikçi Online Alisveris Platformu’ kategorisinde ödül aldi.

Vodafone Her Sey Yanimda'ya Ödül


Vodafone, ODTÜ Genç Girisimciler Toplulugu tarafindan bu yil 8’incisi düzenlenen ve yilin en basarili girisimlerinin ödüllendirildigi Kristal Agaç Ödülleri’nde dijital pazaryeri Vodafone Her Sey Yanimda ile ‘Yilin Yenilikçi Online Alisveris Platformu’ kategorisinde ödüle layik görüldü.

Her Sey Yanimda, ODTÜ’lü ögrencilerin oylariyla belirlenen Kristal Agaç Ödülleri’nde oylarin yüzde 50’den fazlasini kazanarak önemli bir basari elde etti.

Vodafone Her Sey Yanimda Genel Müdürü Yusuf Aysal, sunlari söyledi: “Türkiye’nin en hizli büyüyen yeni nesil baglanti ve dijital servisler sirketi olma hedefiyle çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu anlayisla hayata geçirdigimiz Her Sey Yanimda platformumuzla müsterilerimize online alisverislerini uygun fiyatlarla, rahat, hizli ve kolay bir sekilde yapma imkâni sunuyoruz. Her gün yenilenen kampanyalarimizla müsterilerimizin hayatini kolaylastiriyoruz. Platformumuzun yenilikçi özellikleriyle Kristal Agaç Ödülleri’nde ödüle layik görülmesinden mutluluk duyduk. Müsterilerimize en iyi dijital alisveris deneyimini sunmak için çalismaya devam edecegiz.”

4 milyonu askin ürün

Yapilan açiklamaya göre, Vodafone Her Sey Yanimda’da Cep Telefonlari, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Moda, Hobi-Ofis-Kirtasiye, Kozmetik ve Kisisel Bakim, Ayakkabi-Çanta-Aksesuar, Spor ve Outdoor, Anne-Bebek, Ev-Yasam, Süpermarket, Pet Shop, Medikal Ürünler ve Oto Aksesuar olmak üzere farkli kategorilerde 4 milyonu askin ürün sunuluyor.
Kaynak: İHA