Toroslar'da Yollar Yenileniyor

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinin, ‘çevik belediyecilik’ çalismalariyla ulasim agi daha kaliteli ve konforlu hale geliyor.

Toroslar'da Yollar Yenileniyor
Bu çerçevede ekipler, ilçe genelindeki farkli noktalarda yol yapim, bakim ve onarim çalismalarini es zamanli olarak sürdürüyor. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri çalismalar çerçevesinde Toroslar, Kurdali, Mithat Toroglu ve Korucular mahallelerinde asfalt serim, Doruklu Mahallesi’nde kilit parke döseme çalismasi yapti. Ekipler Arpaçsakarlar, Ayvagedigi, Bekiralani, Çandir, Darisekisi, Gözne, Hamzabeyli, Kerimler, Mevlana, Resul, Sogucak ve Sahinpinari mahallelerinde de yol açma, genisletme ve düzenleme çalismalari gerçeklestirdi.

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, ilçe genelindeki yollari yenileyerek vatandaslarin daha güvenli ve konforlu seyahat etmeleri için çalismalarin tüm hiziyla devam ettigini söyledi.

Yilmaz; “Toroslarimiz, hizla büyüyen ve gelisen bir ilçe. Yol yapim çalismalarimiz, merkezde ve yaylalarimizda es zamanli olarak devam ediyor. Sorumluluk alanimiz olan sokaklarimizda vatandaslarimizin hayatini kolaylastirmak için var gücümüzle çalisiyoruz. Ilçemizde tespit ettigimiz ihtiyaçlarin yani sira hemsehrilerimizin taleplerini dinliyor, imkanlarimiz ölçüsünde yerine getiriyoruz. Bu çalismalarla amacimiz, kaliteli ve konforlu ulasim agimizi ilçemizin dört bir yanina ulastirmak” dedi.

Kaynak: İHA