Togg'a Ilk Modifiye Adana'dan

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg’u Adana’da satin alan bir kisi, aracini kentin sicagindan korumak için camlarina film kaplatip, rengi de günesten solmasin diye boya koruma filmi yaptirdi.

Togg'a Ilk Modifiye Adana'dan
Türkiye’nin otomobili Togg, T10X modeli 7 ilde hak kazanan kullanicilara hafta sonu teslim etti. Adana’da da Togg’u ilk alan kisi 60 yasindaki emekli Mehmet Atas oldu. Sariçam ilçesinde yasayan ailenin evine akilli araçlari pazar günü teslim edildi.

Ilk isleri modifiye oldu

Anadolu rengi araçlarini alan Atas ailesi, ilk is olarak cam filmi kaplatip kaputa da boya koruma filmi kaplattirdi. Aile, araçlarini kentin sicagindan korumak için modifiyeyi yaptirdiklarini söyledi.



Togg’a modifiyeyi yapan usta Ismet Sütcü, "Tüm camlarina cam filmi yaptik. Ayrica motor kaputu ve kalan bütün aksamlarina seffaf kaplama yaptik. Aracin uzun süre boyasini korumak için. Adana’da ilk defa bize kismet oldu, tabi ki mutluyuz. Ailemize Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin. Adana sicak bir memleket. Camlara bu nedenle cam filmi, araçta da boya yüzeyince günes yaniklari olusmasin diye seffaf folyo kaplama uyguladik" diye konustu.

Öte yandan Sütcü, Togg T10X’u çok begendigini söyleyerek, "Araç çok güzel. Görünüs hatlari çok güzel. Yeni çikan bir araç olmasina ragmen standartlarin üzerinde bir araç" dedi.

Kaynak: İHA