Tivibu Mayis Ayi Programini Açikladi

Dijital televizyon platformu Tivibu, mayis ayinda dolu içerikleri seyircisiyle bulusturuyor. Bu ay ödüllü filmlerin yani sira izleyicilerin begenisini kazanan belgeselleri platforma dahil ediyor.

Tivibu Mayis Ayi Programini Açikladi


Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, mayis ayinda da birbirinden özel içerikleri izleyicileriyle bulusturmaya devam ediyor. Platform, bu ay ‘Kirala-Satin Al’ klasöründe gisede büyük basari elde eden Avatar: Suyun Yolu filmini izleyicilerin begenisine sunuyor. 2022’nin basarili yapimlarindan Black Panther: Yasasin Wakanda filmi de klasöre dahil olan filmlerden biri oluyor.

Ödüllü filmler Tivibu’da

2019’da vizyona giren ve Oscar’da 4 ödül kazanan Parazit filmi Film klasöründe yer aliyor. Basrolünde Kristen Stewart’in yer aldigi Galler Prensesi Diana’nin hayatinin anlatildigi Spencer de mayis ayinda izleyicilerin begenisine sunuluyor. Çocukken ailesiz kalan ve kendi basina büyüyen bir kadinin hikayesini anlatan, Kya’nin Sarki Söyledigi Yer de seyircilerle bulusan filmler arasinda yer aliyor.

Mayis ayinda Tivibu’da belgesel senligi

Kral Charles’in taç giyme töreninin konusuldugu mayis ayinda Tivibu Dizi/Belgesel Klasörü’nde Ingiliz Kraliyet Ailesi’nin bilinmeyenlerinin anlatildigi Kraliyet Ailesi: Tacin Sahibi belgeseli izleyicilerin begenisine sunuluyor. Hayvanlar aleminin basarili belgesellerinden biri olan Büyük Kediler de mayista seyircilerle bulusuyor.
Kaynak: İHA