Mudanya Kültür Ve Sanata Doydu

Kültür ve sanati herkes için ulasilabilir kilan Mudanya Belediyesi, nisan ayini dolu dolu kapatti. Anlatici, sunucu ve TV Programcisi Metin Uca “Bunu mu demek istedim?” isimli oyun ile Mudanyalilarla bulustu. Doç. Dr. Özlem Kumrular’in yazdigi gösteride Uca, izleyicileri tarihte bir yolculuga çikartti. Pek bilinmeyen ve ilgi çekici tarihi öyküleri kendi üslubuyla anlatan Uca, oyun sonunda büyük alkis aldi.

Mudanya Kültür Ve Sanata Doydu
Uluslararasi Koro Müzigi Federasyonu’nun Kültür ve Turizm Bakanligi ev sahipliginde düzenledigi Dünya Koro Müzigi Sempozyumu kapsaminda Türkiye’ye gelen Kanada Vancouver Gençlik Korosu, Mudanya Belediyesi Çoksesli Korosu pazar aksami Ugur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahneye çikti. Korolar ayri ayri sahne alirken, “Kizilciklar Oldu Mu?” türküsünü ortak seslendirdiler.

Mudanya’da kültürlerin kardesligini yasattiklarinin altini çizen Mudanya Belediye Baskani Hayri Türkyilmaz, birbirinden farkli tiyatro oyunlarini ve konserleri Mudanyalilar ile ücretsiz bulusturmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA