Haliliye'de Okul Kantinlerinde Denetim

Haliliye Belediyesi Zabita Müdürlügü, ögrencilerin sagligini korumak amaciyla okul kantinlerine yönelik gerçeklestirdigi denetimlerde satisi yapilan ürünlerin son kullanma tarihlerini inceledi.

Haliliye'de Okul Kantinlerinde Denetim
Zabita Müdürlügü, gençlerin ve çocuklarin sagligini korumaya yönelik çalismalari çerçevesinde okul kantinlerini denetledi.

Vatandaslarin sagligini korumak ve magduriyet yasamamasi için ilçe genelindeki isletmeleri denetleyen Zabita Müdürlügü; market, pazar yerleri, lokantalar, kasaplar basta olmak üzere gida satisi yapan tüm isletmeleri periyodik araliklarla inceliyor. Bu çerçevede, motorize amirligi ekipleri tarafindan bugün yapilan denetim ile ilçe sinirlarindaki okul kantinleri denetlendi. Gelecegin teminati olan gençlerin sagligina önem veren zabita ekipleri, hijyen kurallari basta olmak üzere okul kantinlerinde satisi yapilan ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti. Satisi yasak olan ürünlerin bulunup bulunmadigini da denetleyen ekipler, kantin isletmecilerine uyarilarda bulunarak, kurallara uyulmasi gerektigini hatirlatti. Denetim esnasinda herhangi bir olumsuzluga rastlamayan zabita ekipleri, ögrencilerin sagligini önemseyen ve kurallara riayet eden kantin isletmecilerine tesekkür ederek, denetimlerin devam edecegini belirtti.

Kaynak: İHA