Gördesli Yazarlar Manisa'da Bulustu

Yayinlanmis kitabi bulunan on bes Gördesli yazar Manisa’da bir araya geldi. Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanisma Dernegi tarafindan düzenlenen etkinlikte yazarlar, getirdikleri kitaplari okuyuculari için imzaladi.

Gördesli Yazarlar Manisa'da Bulustu
Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanisma Dernegi bir kültürel etkinlige daha imza atti. Dernek Yetkilileri, yayinlanmis kitabi bulunan Gördesli yazarlari Manisa’da okuyuculariyla bulusturdu. Yunusemre Belediyesi Irfan Meclisinde düzenlenen etkinlige Gördesli 15 yazar katildi.

Öncelikle Yunusemre Belediyesinin katkilariyla, yazarlara ve dernek üyelerine aksam yemegi verildi.

Yemek sonrasi Irfan Meclisine geçen yazarlar, Egitimci Yazar Mustafa Ali Öztürk’ün sunumuyla kendilerinden ve yazmaya nasil basladiklarindan bahsettiler. Program sonunda kendi kitaplarindan getiren yazarlar, salonda bulunan okuyucular için imzaladilar. Ayrica yazarlara katkilarindan dolayi Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanisma Dernegi tarafindan tesekkür belgesi takdim edildi. Konuyla ilgili açiklamada bulunan Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanisma Dernegi Baskani Hasan Ertekin, “Gördes’imizin yetistirmis oldugu çesitli türlerde yazi yazan yazarlarimizi bir araya getirerek okuyucularla bulusturduk. Böylelikle farkli illerde yasayan ve birbirini tanimayan yazarlarimiz da tanisma imkani bulmus oldu. Kendilere, bizi kirmayarak programa katildiklari için tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.

Düzenlenen etkinlige yayinlanmis kitabi bulunan Gördesli Ahmet Büke, Ahmet Çaçur, Ahmet Gökçe, Ahmet Ince, Ahmet Yetik, Ayse Ilker, Cenap Güven, Cüneyt Aybey, Halil Aker, Hüseyin Tunçay, Ismail Aybey, Kazim Germiyanoglu, Mustafa Ali Öztürk, Sedat Danaci, Süleyman Sami Ilker katildi.

Kaynak: İHA