BTA CEO'su Baha Bülbül Oldu

TAV Havalimanlari istiraki BTA’da üst düzey atama gerçeklesti. Baha Bülbül, BTA’nin yeni CEO’su olarak görevine basladi.

BTA CEO'su Baha Bülbül Oldu
TAV Havalimanlari’nin yiyecek-içecek istiraki BTA, üst düzey görev degisikligini duyurdu. 1999’dan bu yana BTA’da önemli pozisyonlarda rol alan Baha Bülbül, BTA CEO’luguna atandi. Baha Bülbül, BTA’daki uzun yillara dayanan birikim ve tecrübesiyle globallesme, dijitallesme, sürdürülebilirlik gibi kritik süreçlere odaklanarak sirketin büyümesini sürdürecek.

Baha Bülbül kimdir

Baha Bülbül, Bilkent Üniversitesi Turizm Isletmeciligi bölümü mezuniyetinin ardindan Istanbul Üniversitesi MBA yüksek lisans programini tamamladi. BTA’daki is yasantisi Maliyet Kontrol Müdürü olarak Ekim 1999’da baslayan Baha Bülbül, 2006-2011 yillari arasinda BTA Is Gelistirme Direktörü olarak kariyerine devam etti. Aralik 2011 - Aralik 2020 arasinda BTA Denizyollari operasyonunun Genel Müdürü olarak çalisan Bülbül, Aralik 2020’de BTA Havalimanlari Operasyondan Sorumlu Icra Kurulu Üyeligine (COO) atandi. Yaklasik 2,5 yildir bu görevi basariyla yürüten Baha Bülbül 1 Mayis 2023 itibariyle BTA CEO’su olarak yeni görevine baslayacak. Sirket tarafindan BTA Yiyecek ve Içecek Hizmetleri A.S. Üretim ve Tedarik Zinciri’nden Sorumlu Icra Kurulu Üyesi Volkan Cilga’nin mevcut sorumluluklarina ek olarak bundan böyle BTA Icra Kurulu Baskan Yardimcisi olarak görev yapacagi da bildirildi.

Kaynak: İHA