Baskan Zelyurt, Türkiye Yüzyili Için Kapi Kapi Geziyor

Malatya’nin Dogansehir ilçesi Belediye Baskani Durali Zelyurt, beraberinde AK Parti Dogansehir kurucu üyeleri ile birlikte 14 Mayis seçimleri için Dogansehir’de sahada sokak sokak, kapi kapi gezerek Türkiye Yüzyili’ni anlatiyor.

Baskan Zelyurt, Türkiye Yüzyili Için Kapi Kapi Geziyor
Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt, 14 Mayis seçimleri öncesi Dogansehir’i adim adim geziyor. Seçim çalismalari çerçevesinde sahadan bir an olsun ayrilmayan ve sokak sokak, kapi kapi gezerek Türkiye Yüzyili hedeflerini anlatan Baskan Zelyurt, vatandaslara bilgilendirmelerde bulunuyor.

Vatandaslardan destek isteyen Baskan Durali Zelyurt, "Hep birlikte tek yürek olmaya devam edip hizmet ve proje üreterek Türkiye Yüzyili’ni insa edecegiz" dedi.

Baskan Durali Zelyurt birlik ve beraberlik vurgusunda bulunarak, "Hemserilerimizle kucaklasmak, birlikte ayni masa etrafinda bulunmak bizim her zaman önceligimiz oldu. Cumhurbaskanimizin liderliginde ülkemize, sehrimize hizmet sunuyoruz. Insallah önümüzdeki süreçte de hep birlikte tek yürek olacak, üretecek, çalisacak, gayret gösterecek ve Türkiye Yüzyili insasina her bir hemserimizle birlikte katki sunacagiz." diye konustu.

Kaynak: İHA