Sehit Itfaiyeci Dualarla Anildi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi personeli olan ve elim bir kazada sehit olan Yusuf Turgut, vefatinin 40’inci gününde merkez grup amirliginde dualarla anildi.

Aci haberle tüm belediye çalisanlarini, ailesini ve sevenlerini yasa bogan Turgut için Itfaiye Merkez Grup Amirligi’nde bir mevlit yapildi. Programa Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, tüm itfaiye personeli, belediye çalisanlari Turgut’un ailesi ve sevenleri katildi.
Programda mesai arkadaslari sehit itfaiyeci için dualar etti, Kur’an-i Kerim tilavet edildi. Görev süresi boyunca onlarca vatandasin hayatini kurtaran, ekip arkadaslari için güven timsali olan Turgut için ilahiler okundu. Turgut’un cesur, çaliskan ve onurlu bir insan oldugundan bahseden arkadaslari, “Seni hiçbir zaman unutmayacagiz” temennisini paylasti.
“Onun cesareti hep örnek alinacak”
Programda dualara ortak olan Baskan Ekrem Yüce, “Yusuf Turgut hepimiz için büyük bir aci oldu. Sehadet serbetini içen arkadasimizin cesaretli davranislari ve fedakarliklari, her zaman hatirlanacak ve örnek alinacaktir. Bu zor zamanlarda, ailesine, yakinlarina ve sevenlerine bassagligi ve sabirlar diliyoruz. Yusuf Turgut’u saygi, sevgi, özlemle ve kalpten yaptigimiz dualarimizla aniyoruz” dedi.
Sehit Yusuf Turgut Grup Amirligi
Mevlit programinin sonunda grup amirligi önünde Yusuf Turgut anisina fidanlar dikildi ve baskanlik makamina hatira kösesi yapildi. Turgut, Sakarya’da taniyan çevreler tarafindan saygisi, dürüstlügü ve çaliskanligiyla taniniyordu. Sehadet haberinden 1 hafta sonra Sehit Yusuf Turgut’un ismi Büyüksehir’in Dörtyol Itfaiye Grup Amirligi’ne verildi.
