Muhtarlarin Seçim Günü Mesaisi

Cumhurbaskanligi ve 28. Dönem Milletvekilligi seçimi öncesi muhtarliklardan seçmen kâgitlarini almayan vatandaslar için muhtarlar mesailerini sürdürüyor.

Muhtarlarin Seçim Günü Mesaisi
Türkiye’nin gözünün çevrildigi seçim öncesi muhtarlar, seçmen için mahallelerinde kapi kapi dolasip, seçmen kâgitlarini dagilmasinin ardindan evlerinde bulunmayan vatandaslar için bugün de mesai yapiyorlar.

Edirne’nin seçmen yogunlugunun en çok oldugu mahallelerden bir tanesi olan Sükrüpasa Mahalle muhtarligi seçmenler için bugünde hizmet veriyor. Mahalle Muhtari Irfan Tasmali, seçmen kagidini almayan vatandaslar için sabah erken saatlerinden itibaren çalistiklarini belirtti.

Muhtar Tasmali, “Edirne’nin en büyük mahallelerinden birisi olan Sükrüpasa Mahallesi’nde 32 bin seçmenimiz var. Elimizdeki seçmen pusulalarini ulastirabildigimiz kadarini vatandaslarimiza ulastirdik. Su anda muhtarliklarimiz aksam saat 4 buçuga kadar açik olacaktir. Bu seçmen kusurlarimizi devam ettirecegiz, biz görevimizi yapmak mecburiyetindeyiz. Vatandaslarimiza ülkemize bu seçim hayirli ve ugurlu olsun. Seçmen kâgitlarinin 25 bin tanesini ulastiramadik. Seçmenler hala gelip seçmen kagitlarini aliyorlar. Yurt disinda olanlar, görevde ve ögrencilerimiz var” dedi.

Vatandaslardan Hasan Uçar ise “Kimligiyle ve islerinden dolayi bugüne kadar seyimi seçmen kagidimi alamadim. Bugün firsat bulup buraya geldim ve oy kullanmaya gidecegim. Seçimlerde vatandaslar karar verecek” diye konustu.

Kaynak: İHA