Depremzede Binlerce Anneyi Unutmadi

Adanali kebapçi Yasar Aydin, Hatay’daki binlerce depremzede annenin ‘Anneler Günü’nü kutlayarak çiçek ve kisisel ihtiyaç malzemelerinden olusan kutu dagitti.

Depremzede Binlerce Anneyi Unutmadi
6 Subat’ta meydana gelen asrin felaketi olarak adlandirilan Kahramanmaras merkezli 7.4 ve 7.7’lik depremde 11 il agir sekilde etkilendi. Depremden en fazla etkilenen sehirlerden biri de Hatay oldu. Kentte binlerce bina yikilirken binlerce kisi de hayatini kaybetti. Adana’da kebapçilik yapan Yasar Aydin, deprem nedeniyle bütün illeri tek tek gezerek depremzedelere yardimlarda bulundu.

‘Anneler Günü’ nedeniyle de Aydin, Hatay’a giderek oradaki binlerce depremzede anneye çiçek ve kisisel ihtiyaç malzemelerinden olusan kutu dagitti.

Kadinlar hediye nedeniyle mutlu olurken Yasar Aydin, “Buradaki annelerimizi ve kardeslerimizi asla unutmayalim. Onlar bizlere emanet. Devlet ve millet el ele vererek buradaki enkazi kaldiracagiz. Bu yardimlarin herkese örnek olmasini istiyorum. Herkes az çok demeden buraya yardimlarda bulunmali” diye konustu.

Kaynak: İHA