TOGG Sanliurfa'da Ilgi Odagi Oldu

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Sanliurfa’da ilgi odagi oldu. Kent merkezinde görücüye çikarilan araci yakindan görmek isteyen vatandaslar uzun kuyruk olusturdu.

TOGG Sanliurfa'da Ilgi Odagi Oldu
Türkiye’nin yerli ve milli Togg Sanliurfa’da ilgi odagi oldu. Haliliye ilçesindeki Atatürk Bulvarinda yetkililer tarafindan kurulan platform üzerinde tanitimi yapildi. Tanitimi yapilan Togg aracini gören vatandaslar platform önünde uzun kuyruk olusturdu. Ilk kez araci yakindan gören vatandaslar çok begendiklerini söyledi.

Araca binerek hatira fotograflari da çeken vatandaslar, seri üretim ile birlikte ilerde araci almak istediklerini belirtti.

Otomobili inceledikten sonra çok begendigini belirten vatandaslardan Mehmet Gül, "Cumhurbaskanimiza çok tesekkür ederim. Yerli otomobili çok begendim. Allah emegi geçenlerden razi olsun" dedi.

Vatandaslardan Mahmut Demir ise "Gurur verici birsey olmus. Masallah, ülkemize, milletimize hayirli ugurlu olsun. Elhamdülillah, daha öncede ülkemiz bunu yapmaya çalisti, sürekli engel oldular. Hamd olsun bu araci yaptik. Çok seviniyoruz" ifadelerini kullandi
Kaynak: İHA