Togg, Ivrindilere Tanitildi

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, Balikesir Ivrindi Belediyesi önünde düzenlenen etkinlikle Ivrindi halkina tanitildi. Vatandaslar, yerli otomobile büyük ilgi gösterdi.

Togg, Ivrindilere Tanitildi
Türkiye’nin Otomobili Girisim Grubu tarafindan üretilen ülkemizin ilk yerli otomobili, Ivrindi Belediyesi ev sahipliginde Ivrindi’ye geldi.

Türkiye’nin otomobili olma özelligi tasiyan ve ulusal otomobil endüstrisinde yeni bir dönemin kapilarini aralayan Togg, Ivrindi’de büyük bir heyecanla karsilandi. Vatandaslar Togg model otomobili yakindan inceleme firsati buldu. Yerli otomobil TOGG, sik tasarimi ve yüksek teknolojisi ile Ivrindililerin dikkatini çekti.

Belediye Baskani Yusuf Cengiz, 10 BB 010 plakali otomobili Ivrindi Belediye binasi önünde karsiladi. Togg’un direksiyonuna oturan Cengiz, aracin tasarimi ve performansina hayran kaldi. Vatandaslar ise Togg’u fotograf ve video çekti.

Baskan Cengiz, Belediye binasi önünde düzenlenen törende yaptigi konusmada büyük bir gurur yasadiklarini belirterek, “7’den 70’e tüm Ivrindi olarak büyük bir gurur yasiyoruz. Bize bu gururu yasatan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a tesekkür ederim” dedi.

Öte yandan, Togg ile muhtesem görüntülerin yasandigi tanitim etkinligine halkin ilgisi de yogun oldu. Belediye Baskani Yusuf Cengiz, Baskan Yardimcisi Ah et Önder, AK Parti Ilçe Baskani Muharrem Akçal basta olmak üzere Ivrindili vatandaslar 10 BB 010 plakali Togg’un Atatürk Meydani’na girmesinin ardindan aracin etrafinda toplandi. Togg’un görücüye çiktigi tanitim etkinliginde bol bol hatira fotografi çeken vatandaslar, büyük bir gurur ve mutluluk yasadi.

Atatürk. Meydani’nda konusan Belediye Baskani Yusuf Cengiz, Recep Tayyip Erdogan liderligindeki Türkiye Cumhuriyeti’nin çok daha büyük basarilara imza atacagini ifade etti.

Cengiz, “Yerli ve milli araci bu millet yapamaz dediler, Allah’in izniyle yaptik. Yerli IHA’mizi, SIHA’mizi, uçagimizi yaptik. Iyi ki Recep Tayyip Erdogan gibi bir liderimiz var. Ülkemizle de kadar gurur duysak azdir. Yillardir özlemini duydugumuz, hayallerimizi süsleyen yerli ve milli otomobilimiz banttan indi ve hem görücüye hem de teslimata çikti. Bunun gibi eserler ülkemiz adina gurur verici nitelikte. Bu milleti hayalleri ile bulusturan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a ve yerli otomobilin üretiminde emek veren ekibe tesekkür ediyoruz.”
Kaynak: İHA