Saglik Emekçileri Unutulmadi

Esenyurt Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki saglik ocaklarini ziyaret ederek hem hemsireler ve ebelerin gününü kutladi hem de onlar için hazirlanan hediyeleri verdi.

Saglik Emekçileri Unutulmadi
Esenyurt Belediyesi, Ebeler ve Hemsireler Günü’nde saglik çalisanlarini yalniz birakmadi. Halk sagligi için büyük bir özveriyle çalisan saglikçilari aile sagligi merkezlerinde ziyaret eden ekipler, günlerini kutlayarak, onlar için hazirlanan hediyeleri de verdi. Anlamli ziyaretten dolayi duygu dolu anlar yasadiklarini ifade eden hemsireler ve ebeler Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt’a tesekkür etti.

Esenyurt’taki saglik çalisanlarinin göz ardi edilmedigini söyleyen saglik çalisani Sevim Orbay, “Hemsirelik haftasinda Esenyurt Belediyesi’nin yanimizda olmasi bizi çok sevindirdi. Saglikçilari unutmamaniz bu konuda beni ve arkadaslarimi çok memnun etti. Sizlerin yanimizda olmasinin farkindalik olusturacagina inaniyorum. Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt’a kendim ve saglikçi arkadaslarim adina tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA