Çiçekçilerde 'Anneler Günü' Telasi

Bolu’da Anneler Günü nedeniyle çiçekçilerde yogunluk yasaniyor. Annelerine ve eslerine çiçek almak isteyen vatandaslar solugu çiçekçilerde aldi.

Çiçekçilerde 'Anneler Günü' Telasi
14 Mayis Anneler Günü nedeniyle annelerine ve eslerine çiçek almak isteyen vatandaslar çiçekçilerde yogunluk olusturdu. En çok gül ve buketi tercih eden vatandaslar annelerini ve eslerini mutlu etmek için solugu çiçekçilerde alirken, birçok vatandas çiçeklerini seçim gününe birakmamak için bir gün önceden çiçekçilerini aldi. Çiçekçiler tarafindan anneler gününe özel hazirlanan buketler, arajmanlar ve canli çiçekler en çok tercih ürünler oldu.

“Su anda anneler günü telasi var”

Her çesitten çiçegi anneler günü için hazirladiklarini ifade eden Naim Eren Duman, “Nisanlimla birlikte Bolu’da yeni nesil bir çiçekçi dükkani açtik. Su anda anneler günü telasi var. Ona hazirlik yapiyoruz. Yeni ürünlerimizle müsterilerimize hizmet etmeye baslayacagiz. Orkidenin çesitleri, starliçe, antorium’un renk çesitleri, çesit çesit teraryumlarimiz var. Hem ithal grupta hem yerli grupta çok fazla çesidimiz var. Bolu’da hiç yapilmayan ayicik buketlerimiz var. Onlarin da boy boy her ailenin bütçesine el verecek sekilde bazi seylere erismeye çalisiyoruz tüm müsterilerimize hizmet etmek için” dedi.



“Iki gündür yogun bir talebimiz var”

Iki gündür yogunluk oldugunu dile getiren Naim Eren Duman, “Iki gündür yogun bir talebimiz var. Umuyorum pazar günü de bu talebi yakalayacagiz. Güzel bir Anneler Günü olacak. Annelerimiz zaten bizim kanatsiz meleklerimiz. Onlara en güzel hediyeleri, en güzel çiçeklerimizi sunmaya çalisacagiz. Ister istemez seçim öncesi yogunlugu var. Çünkü herkes oy kullanmaya gidecek ve gitmeden önce cumartesi gününden yani bugünden ürünlerini alip annelerine kahvaltiya ya da gidecekleri yere götürmek istiyorlar. Bugün de bir yogunlugumuz var ama umuyorum yarin daha yogun olacak. Seçim de tabii ki de birazcik etkiledi bizleri” diye konustu.



“Yeni nesil tarzlarla müsterilerimizi memnun etmeye çalisiyoruz”

Derya Karayanik ise “Müsterimizin annesine özel lale arajman kutumuzu hazirladik. Özel anneler günü notuyla birlikte teslimatimizi gerçeklestirecegiz. Yeni nesil tarzlarla müsterilerimizi memnun etmeye çalisiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA