Ak Parti Horasan'da Miting Yapti

AK Parti Erzurum Il Baskanliginin organize ettigi Horasan mitingi genis katilimla gerçeklesti.

Ak Parti Horasan'da Miting Yapti
Ak Parti’nin Horasan mitingine; Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdag, Erzurum Milletvekili Selami Altinok, AK Parti Erzurum Milletvekili Adaylari Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Firat, Muhammed Gökberk Kocaaliler ve Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen katildi.

Horasan Ilçe Baskani Recep Karatas, Horasan Ilçe Belediye Baskani Abdulkadir Aydin’da ev sahibi olarak programda yer aldilar. Milletvekili Adayi Kocaaliler, Horasan halkina seslenerek hafta sonu yapilacak olan Cumhurbaskanligi ve Milletvekili seçimleri için destek istedi. AK Parti’nin 20 yili askin süredir iktidarda kalmasinin en önemli nedeninin insan odakli çalismasi oldugunu dile getiren Kocaaliler, “AK Partimiz, Halka hizmeti Hakka Hizmet düsturuyla insan odakli çalisiyor. Sagliktan ekonomiye sosyal hizmetlere kadar tüm alanlarda dünya ile yarisan hizmetleri sunan partimiz yeni dönemde daha ciddi daha büyük projeler ile kendini gösterecektir” diye konustu.

Firat; Girilmedik Gönül, Çalinmadik Kapi Birakmadik

Seçim süreci boyunca herkese dokunma gayretinde olduklarini anlatan AK Parti MKYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Adayi Av. Abdurrahim Firat, Erzurum’da mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev çalisma yaptiklarini vatandaslarin sorunlarinin çözümü noktasinda TBMM’de en iyi sekilde çalisacaklarini kaydetti.

Firat, “Biz biliriz ki Horasan heykelden yana degil eser ve hizmet siyasetinden yana tavir koyar. Biz eminiz ki büyük Horasan büyüklügüne yakisani yapar ve Recep Tayyip Erdogan’dan yana AK Parti’den yana tavir koyar. Yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir. Neyi söz verirse yapan bir liderimiz var. Hiçbir zaman geçmis dönemlerde oldugu gibi bos vaatlerle seçim meydanlarina gelmedik. Bundan sonrada ciddi projeler üretecek kadrolarla hizmetinize gelecegiz” dedi.

Öz; Birbirimize Daha Siki Sarilacagiz

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayi Mehmet Emin Öz, ise konusmasinda Cumhurbaskani AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in Islam dünyasi için önemine degindi. Cumhurbaskani Erdogan’in, 21 yildir dünyanin en yardimsever ülkesi olarak Türkiye’yi ön siralara çikardigini, bunun ise bir inancin sonucu oldugunu kaydeden Öz, “Su anda dünyanin birçok yerinde bu mazlum cografyalar gözünü dikmis 14 Mayis günü yasanacak bu seçim sonuçlarini bekliyorlar ve en az sizler kadar, en az bizler kadar liderimize, siyasi hareketimize dua ediyorlar. Bu cografyalari gözü yasli birakmamak için Türkiye üzerinde, milletimiz üzerinde oynanan oyunlari bertaraf etmek için insallah birbirimize daha siki bir sekilde sarilacagiz ve Türkiye’yi o karanlik günlerine, o eski Türkiye’ye döndürmeye çalisanlara bu firsati insallah vermeyecegiz. Inaniyoruz ki 14 Mayis tarihi sonrasinda Türkiye simdiye kadar büyüdügünden daha da ileri noktaya gelecek konuma erecektir. Bunlar ancak AK Parti iradesi ile mümkündür” diye konustu.

Sekmen; Erzurum Gelistikçe Ilçelerimiz Gelisecek

“Dünya Liderimiz, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in öncülügünde atilan saglam ve kararli adimlar sayesinde, gelecege bugün emin adimlarla yürüyoruz” diyen Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, ise genel seçimler sonrasi Erzurum’un mamur olacaginin müjdesini verdi. Yerel yönetimler olarak Erzurum’a büyük hizmetler verdiklerini anlatan Baskan Sekmen, “Nasil ki, Türkiye gelistikçe Erzurum gelisiyorsa; Erzurum’u gelistikçe de, ilçelerimiz de gelisecek. Horasan’i kendi özelinde, kendi öz degerleriyle gelistirecegiz. Yani biz topyekûn bir kalkinma seferberliginin içerisindeyiz. Erzurum’u bütün ilçeleriyle mamur hale getirme amacindayiz Bunu da hep birlikte basaracak, önümüze çikan engelleri de, birlik, beraberlik, kardeslik ve dayanisma içerisinde asacagiz. Dolayisiyla sunu hiçbir zaman unutmamamiz gerekiyor Biz birlikte bütünüz, birlikte güzeliz, ve birlikte güçlüyüz. Ve 14 Mayis’ta da insallah aziz milletimizin destegiyle ’Güçlü, Büyük ve Lider Türkiye’ idealimize kavusacagiz” seklinde konustu.

Altinok; Büyük Türkiye Için Yeniden Ak Parti Ve Erdogan

Önceki Dönem Içisleri Bakani Selami Altinok, ise Horasan mitinginde yaptigi konusmada kardeslik mesajlari verdi. Kürdüyle, Türküyle, Alevisi ile Sunnisi ile bu vatan topraginda baris ve kardeslik içinde yasamasi için yillardir AK Parti politikalari sayesinde kardeslik tohumlarinin yeniden yeserdigini anlatan Altinok, "Saha çalismalarimizda kendimize su ilkeyi baz aldik; sikilmadik el, çalinmadik kapi, dokunulmamis yürek kalmayana kadar çalisacagiz ve çalismaya devam edecegiz. Allah’a çok sükür su anda geldigimiz durum çok iyi bir durumdayiz. Kararsiz vatandaslarimiz vardi, bunlari ikna etmeye çalisiyoruz. Bu ülkede irkçilik yada mezhepçilik sorunu yoktur. Bu ülkede terör sorunu ve bölücülük sorunu vardi. Onu da yine AK Parti iradesi çözdü. Bundan sonra ülkemizi çok daha iyi günler bekliyor. 14 Mayis seçimlerinin hemen ardindan artik önlenemez bir Türkiye’ye göreceksiniz” dedi.

Akdag; IMF Batagindan Çikip, Lider Ülke Olduk

Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdag, Türkiye’ye AK Partinin 20 yillik döneminde 80 yillik yatirim yapildigini ifade etti.

Yol medeniyettir denilip Türkiye’nin bir ucundan öteki ucuna kadar duble yollar, saglik alaninda sehir hastaneleri, tarim ve hayvancilikta Avrupa’da lider ülke konumuna gelindigini anlatan Prof. Dr. Akdag, “Liderimiz Recep Tayyip Erdogan’i Allah basimizdan eksik etmesin. Biz ülkeye geldigimizde Cumhurbaskanimiz devir aldiginda 2001’de ülkemiz IMF batagindaydi. Sayin Cumhurbaskanimiza vatandaslarimizin sevgisi her zaman çok yüksek. Insallah 14 Mayis’ta da en iyi sekilde kendisini destekleyip yeniden cumhurbaskani seçecegiz. 14 Mayis’ta Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde çogunlugu saglayip meclisteki yerimizi alacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA