Çinarcik'ta Özel Egitim Senligi

Çinarcik Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Çinarcik Doga Koruma ve Milli Parklar Sefligi tarafindan Doga Egitim Merkezi’nde Özel Egitim Senligi düzenlendi.

Çinarcik'ta Özel Egitim Senligi
10-16 Mayis Engelliler Haftasi nedeniyle gerçeklestirilen ‘Özel Egitim Senligi’ renkli görüntülere sahne oldu. Çinarcik Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile ortaklasa düzenlenen etkinlikte konusan Çinarcik Doga Koruma ve Milli Parklar Sefli Serkan Erol, katilimcilara tesekkür etti.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Nedim Karabacak ise konusmasinda, “Özel ögrencilerimizin çagdas egitim ortamlarinda, her bir evladimizin yasamdan zevk alarak, gelecege güvenle bakabilmeleri için üreten ve kendi kendilerine yeter duruma gelen bireyler olabilmeleri için, kamu kurumlari, yerel yönetimler ile el ele gönül birligi içinde yol aliyoruz ve almaya devam edecegiz. Bu özel hafta vesilesi ile tüm enerjilerini çocuklarimiz için sarf eden Özel Egitim camiasinin çok kiymetli egitimcilerine, yöneticilerine ve diger paydaslarina tesekkür ediyorum. Sadece egitime erisim konusunda degil, yasamin tüm alanlarinda engelsiz bir dünya temenni ederken tüm evlatlarimizi sevgiyle kucakliyor, gözlerinden öpüyorum” dedi.

Etkinlikte ögrenciler arasi yarismalar yapildi. Hayvanlari besleme, fidan dikme gibi etkinliklerin de yapildigi programda hatira kütügüne plaket çakildi ve günün anisina pasta kesildi.

Programa Belediye Baskani Numan Soyer, Yalova Doga Koruma ve Milli Parklar Sube Müdürü Nevzat Algan da katildi.

Kaynak: İHA