Alanya'da Oy Kullanmaya Engel Yok

Alanya Belediyesi, 14 Mayis Cumhurbaskanligi ve Milletvekili Seçimleri’nde ortopedik engelli ve yataga bagimli yasayan hastalarin oylarini kullanabilmesi için ücretsiz ulasim desteginde bulunacak.

Alanya'da Oy Kullanmaya Engel Yok
Alanya Belediyesi, 14 Mayis Pazar günü gerçeklestirilecek olan Cumhurbaskanligi ve Milletvekili Seçimleri’nde ortopedik engelli ve yataga bagimli hastalarin vatandaslik görevlerini yerine getirebilmeleri için tüm imkanlarini seferber etti. Seçimlerde tekerlekli sandalye ve akülü sandalye kullanan ortopedik engelli vatandaslar ile yatalak ve yari yatalak hastalara ücretsiz ulasim imkani saglayacak olan Alanya Belediyesi; Engelli Koordinasyon Merkezi bünyesindeki lift sistemli rampali araçlari ve ambulanslari seçimler için hazirladi. Böylelikle Alanya Belediyesi, engeli olup da yürüyemeyen ya da yataga bagimli halde yasayan vatandaslarin sandiklara giderek, vatandaslik görevlerini yerine getirebilmesine yardimci olacak.

Engelsiz ulasim hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaslar, telefondan Engelli Koordinasyon Merkezi araciligi ile basvuruda bulunabilecek.
Kaynak: İHA