HDP'li Ömer Faruk Gergerlioglu'na Mahalleliden Sert Tepki

Yaklasan seçimler öncesi esnaf ziyaretinde bulunan Yesil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayi Ömer Faruk Gergerlioglu ve beraberindeki heyet mahallelinin sert tepkisiyle karsilasti. Temaslarini yarida birakmak zorunda kalan heyet, mahallenin "Sirtini PKK’ya dayayanlar, arkanizda kim var açiklayin’, "Dün kursun attiklari polisin arkasina sigindilar" sloganlarinin ardindan polis karakoluna sigindi.

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioglu'na Mahalleliden Sert Tepki
Seçimlere Yesil Sol Partisi çatisi altinda girecek HDP’nin Kocaeli Milletvekili ve adayi Ömer Faruk Gergerligioglu Kuruçesme’de esnaf ziyareti yapmak istedi. Bu sirada Gergerlioglu ve beraberindekileri gören mahalleli izin vermeyeceklerini söyleyerek tepki gösterdi. Yesil Sol Partili heyete sert çikan mahalleli, “Dinlemeyin teröristleri. Bu mahallede konusamazsiniz. Sirtini PKK’ya dayayanlar, arkanizda kim var açiklayin. Bu mahalleyi size birakmayiz. Dün kursun attiklari polisin arkasina sigindilar” diye bagirdi.

Tepki gören heyet Kuruçesme Polis Merkezi’ne sigindi. Grup uzun süre karakolun önünde beklerken, olay yerine takviye kuvvetler de çagrildi.
Kaynak: İHA