Tütüncü, Depremzedelerle Iftar Yemeginde Bulustu

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, depremzede ailelerle iftar yemeginde bulustu.

Tütüncü, Depremzedelerle Iftar Yemeginde Bulustu
Antalya Elektrik Üretim Anonim Sirketi(EÜAS) misafirhanesinde kalan depremzede vatandaslar için iftar programi düzenlendi.

Depremzede ailelerle iftar yemeginde bir araya gelen Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, “Ramazan güzellikleri paylasmak, hayati paylasmak, sofralari paylasmak, hatiralari paylasmaktir” dedi.

Mübarek Ramazan ayinda tutulan oruçlarin kabulü ve yaklasan bayraminda hayirlar ve güzellikler getirmesini dileyen Baskan Tütüncü, depremzede ailelerle sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi. Iftar yemeginin ardindan, Kepez Belediyesi’nin birbirinden renkli atölye çalismalarina katilan çocuklari ziyaret etti. Çocuklari seven Baskan Tütüncü, “Çocuklar egleniyor musunuz? Begendiniz mi etkinliklerimizi, hosunuza gitti mi? diye sordu.

Çocuklara özel atölye çalismalari

Depremzede ailelerle için tertip edilen iftar yemeginde, Kepez Belediyesi tarafindan psikososyol destekli çocuk etkinlikleri de düzenlendi.

Ramazana özel atölye çalismalarinda; Karagöz Hacivat Kukla Atölyesi, Davulcu Amca Sanat Atölyesi ve Maske Boyama Atölyesi düzenlendi.

Sevimli maskotlarin renk kattigi iftar programinda dans gösterileriyle de çocuklarin kaliteli ve keyifli zaman geçirmeleri saglandi.
Kaynak: İHA