Kömür Satis Dükkanindan Yangin Panigi

Karabük’te kömür satis dükkaninda çikan yangin, büyümeden söndürülürken, yangina müdahale eden itfaiye ekipleri odun çuvallarinin altinda kalmaktan son anda kurtuldu.

Kömür Satis Dükkanindan Yangin Panigi
Edinilen bilgiye göre, yangin sabah saat 06.00 siralarinda Bagessan sanayi sitesinde Ilker Veyis Karatas’a ait kömür ve odun satis dükkaninda meydana geldi. Yoldan geçen vatandaslarin isyerinden çikan yogun dumani fark etmesi üzerine durumu 112 Acil çagri merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine Itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangin nedeniyle her tarafi kapali olan is yerinde sikisan gazdan dolayi patlama riskine karsi itfaiye ekipleri tedbir alirken, kapilarin açilmasi ile birlikte itfaiye ekipleri alevlere hizlica müdahale ederek yangini büyümeden kontrol altina alindi.

Kömür ve odun çuvallarinin yigili oldugu isyerindeki yangina müdahale eden ekipleri devrilen odun çuvallarin altinda kalmaktan ise son anda kurtuldu.

Karabük Belediyesinin 4 itfaiye aracinin müdahale ettigi yanginda maddi hasar olusurken, yaninin çikis nedeni ile ilgili Polis ekipleri inceleme baslatti.
Kaynak: İHA