Izmir-Midilli Seferleri 2 Haziran'da Basliyor

Izmir Büyüksehir Belediyesinin geçen yil baslattigi Izmir-Midilli seferleri, 2 Haziran’dan itibaren “Rotamiz Midilli” sloganiyla yapilacak. Bu yil gidis dönüs fiyati 60 Euro, sadece gidis ise 35 Euro olarak belirlendi. Bilet satislari basladi.

Izmir-Midilli Seferleri 2 Haziran'da Basliyor
Izmir-Midilli seferlerine bu yil 2 Haziran’da baslaniyor. IZDENIZ bünyesinde hizmet veren Ihsan Alyanak yolcu gemisiyle düzenlenecek seferler, Alsancak Limani’ndan Midilli Limani’na yapilacak. Seferler ortalama 2,5 saat sürecek. Her cuma gidis her pazar dönüs seklinde planlanan yolculuk için talebe yönelik hem Midilli-Izmir hem de Izmir-Midilli olmak üzere günlük ek sefer düzenlenebilecek.

Gidis-dönüs bilet ücreti 60 Euro

Midilli turlarindan yesil pasaportu ve Schengen vizesi olan vatandaslar yararlaniyor. Gidis-dönüs bilet ücreti bu yil 60 Euro, tek yön bilet ücreti ise 35 Euro olarak belirlendi. Bu yil, gençlerin egitim dönemi yorgunlugunu atabilmelerine yardimci olmak amaciyla 8-18 yas grubu için yüzde 50 indirim uygulaniyor. 0-7 yas grubu çocuklar ise ücretsiz seyahat edebiliyor. Biletler, bilet.izdeniz.com.tr adresinden online olarak satisa sunuldu. Ayrica Izmir Alsancak Limani’nda açilan IZDENIZ satis ofisinden ve yetkili acentelerden elden bilet alinabiliyor. Bilgi almak isteyenler 0501 535 3535 numarali telefonu arayabilecek ya da acente@izdeniz.com.tr adresine elektronik posta atabilecek.
Kaynak: İHA