Engelli Depremzede Arda'ya Tableti Baskan Tutuk'tan

Yalova Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan KYK yurdunda misafir edilen depremzede aileler, belirli periyodlarla ziyaret ediliyor. Son ziyarette engelli çocuk Arda’nin, Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk’dan talep ettigi tablet, esi Göksen Tutuk tarafindan Arda’ya teslim edildi.

Engelli Depremzede Arda'ya Tableti Baskan Tutuk'tan
Kahramanmaras merkezli ve 11 ili etkileyen depremlerin ardindan yaralar sarilmaya devam ederken Yalova’da ki KYK yurdunda misafir edilen depremzede aileler, Yalova Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan ziyaret edilmeye devam ediyor. Psikologlar esliginde gerçeklestirilen ziyaretlerde; deprem magduru aileler ile çocuklarla çesitli etkinlikler yapilarak üzerlerindeki travmalarin atilmasi yönünde çalismalar gerçeklestiriliyor.

Yalova Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan yapilan son ziyarette Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk’un esi Göksen Sahin Tutuk’ta bulundu. O ziyarette deprem magduru olan engelli çocuk ve annesi ile bir araya gelen Göksen Sahin Tutuk, Arda’nin tablet talep etmesi üzerine bu talebi kisa sürede yerine getireceginin sözünü verdi.

Geçtigimiz günlerde KYK yurdunu tekrar ziyaret eden Göksen Sahin Tutuk, Arda ve ailesi ile bir araya geldi. Tutuk, “Sana Mustafa amcanin selamlarini getirdim ve ayrica senin tablet talebini de ilettim. Simdi sana bir sürprizim var” diyerek Arda’ya tabletini teslim etti.
Kaynak: İHA