Tanriverdi, Filistin'e Dikkat Çekti
Hak Is Konfederasyonu ve Hizmet Is Sendikasi Manisa 1 No’lu Sube Baskanliginin daveti üzerine Manisa’ya gelen Hizmet Is Sendikasi kurucu ve Onursal Baskani Hüseyin Tanriverdi, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tanriverdi, ziyaretlerinde özellikle Filistin’de yasananlara dikkat çekerek, Israil’i kinadi.

Ayni zamanda Hak-Is Konfederasyonu Filistin ve Kudüs Sendikal Dayanisma Komitesi Baskanligini da yürüten Hüseyin Tanriverdi, "Uluslararasi toplumu, BM Güvenlik Konseyi ve BM Genel Kurulu’nun Filistin’le ilgili aldigi kararlari uygulama konusunda hassasiyet göstermeye ve güçlü bir tavir ortaya koymaya çagiriyoruz" ifadesini kullandi.
"Saldirilar sadece Müslümanlara yapilmiyor"
Tanriverdi, Israil’in Mescid-i Aksa’ya yönelik gerçeklestirdigi saldiriya iliskin yaptigi açiklamada, terör devletinin, Israil’in insanlik onurunu ayaklar altina alan, hukuk tanimaz ve acimasiz zulmüne devam ettigini belirtti.
"Ümmetin kutsallarina hukuksuzca saldiri gerçeklestiren katil Israil devletini kiniyoruz" diyen Tanriverdi, saldirilarin yalnizca Müslümanlara degil, bütün insanliga karsi yapildigini dile getirdi. Uluslararasi kuruluslarin üç dinin kutsal sehri olan Kudüs’te yasananlara daha fazla sessiz kalmamalari gerektigini, gelinen bu son durumun insanlik asisindan utanç verici oldugunu, terörist Israil devletinin insanlik suçu isledigini söyleyen Tanriverdi, yasanan zulme karsi acilen harekete geçilmesi gerektigini vurguladi.
STK ve teskilat ziyaretlerine devam eden Tanriverdi, dünyanin ve Türkiye’nin çok kritik bir süreçten geçtigini, bir istikbal mücadelesi içerisinde oldugunu, bu nedenle seçimlerin Türkiye için hata kaldiramayacak kadar önemli oldugunu belirtti.
Milletin ferasetine güvendigini belirten Tanriverdi, halkin ilk turda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i ezici bir üstünlükle tekrar iktidara tasiyacagini ifade etti.
Taziye ziyaretlerinde bulundu
Tanriverdi, Hak Is Konfederasyonu ve Hizmet Is Sendikasi Manisa 1 No’lu Sube Baskani Okan Polat ve beraberindeki heyetle birlikte sirasiyla AK Parti Sehzadeler Ilçe Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Asici, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Hasan Geriter, geçmis dönem AK Parti Il Baskani Berk İçelli, geçmis dönem AK Parti Il yöneticilerinden Av. Hüsnü Arslan, Manisa’yi, Mesir’i Tanitma ve Turizm Dernegi Baskani Ufuk Tanik, AK Parti önceki dönem il yöneticilerinden Mustafa Alatas’a taziye ziyaretlerinde bulundu.
