Baskan Zorluoglu Ilçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Baskan Murat Zorluoglu, Sürmene ilçesine giderek yapimi devam eden Trabzon Sürmene Orta Mahalle Kuzey Sahili plaj düzenleme alanini yerinde inceledi.

Baskan Zorluoglu Ilçe Ziyaretlerine Devam Ediyor
Talep ve sorunlari yerinde dinlemeye özen gösteren Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, ilçe gezileri kapsaminda Sürmene ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Sürmene’de yapimi devam eden Trabzon Sürmene Orta Mahalle Kuzey Sahili plaj düzenleme alaninda incelemelerde bulunan Baskan Zorluoglu’na Sürmene Belediye Baskani Rahmi Üstün, AK Parti Sürmene Ilçe Baskani Hüseyin Azizoglu, TISKI Genel Müdürü Ali Tekatas ve ilgili daire amirleri eslik etti.

Her ilçeye esit hizmet

Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, daha sonra Sürmene ilçe esnafini ve vatandaslari ziyaret ederek sorunlari yerinde dinledi. Esnaf ve vatandaslarla bir araya gelen Zorluoglu, Sürmene’de yapilan yatirimlarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Zorluoglu, “Sürmene ilçemiz, Trabzon’umuzun çok önemli merkezlerinden birisidir. Sürmene’nin Büyüksehir kaynaklarindan büyüklügüyle ve konumuyla mütenasip bir pay almasi da hakkidir. Her ilçemizde hakkaniyetli bir çalisma yürütmeye gayret sarf ediyoruz. Sürmene ilçemize de altyapidan üst yapiya kadar birçok çalisma gerçeklestirdik. Suanda, Trabzon-Sürmene-Orta Mahalle-Kuzey Sahili Plaj Düzenleme alani tüm hiziyla devam ediyor. Insallah 1 ay içerisinde tamamlanacak. Bu alanda 360 metre oturma duvari, bin 500 metrekare bazalt kaplama, 6 metrekare büfe, kadin-erkek soyunma kabinleri ile tuvaletler bulunuyor” ifadelerini kullandi.

Baskan Zorluoglu ile sohbet eden vatandaslar ve ilçe esnafi, “Birçok kez ilçemizi ziyaret ettiniz. Büyüksehir Belediyesinin yatirimlarini görüyoruz. Hem ilçemize hem de sehrimize yaptiginiz hizmetlerden dolayi mütesekkiriz” diyerek tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA