Fadiloglu Ile Kaymakam Duran Yetimlerle Iftar Açti

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sehitkamil Kaymakami Abdül Kadir Duran ile birlikte yetimler ve anneleriyle iftar açti. Baskan Fadiloglu, “Amacimiz, bizden sonraki nesillerin saglikli ortamda yetismesini saglamak” dedi.

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ve Sehitkamil Kaymakami Abdül Kadir Duran, Dünya Yetimler Günü dolayisiyla yetimler ve anneleriyle birlikte iftar açti. Çiksorut Mahallesi’nde ikamet eden Ayse Yasar ve çocuklari Cuma, Fatih, Berfin’in evine misafir olan Baskan Ridvan Fadiloglu ile Kaymakam Abdül Kadir Duran, iftar öncesi aile üyeleriyle uzun süre sohbet etti. Sehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yetim Koordinasyon Merkezi’nden de yararlanan Ayse Duran, ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade etti.



“Yetiskinlerimizle de birebir ilgileniyoruz”

Iftar öncesi konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Öncelikle ailemize, bizleri evlerinde misafir ettikleri için Ayse Hanim’in sahsinda 3 pirlanta gibi evladimiza tesekkür ediyorum. Dünya Yetimler Günü organizasyonu çerçevesinde Kaymakamimiz ile bugün ailemize iftara misafir olduk. Biz aslinda her yil bu özel günde programlar yapiyoruz. Bugün Ramazan münasebetiyle biz misafir olduk. Sag olsun evlerini, gönüllerini açtilar bize. Tabii, Yetim Koordinasyon Merkezimizde yaptigimiz en önemli sey, hanim kardeslerimize psikososyal desteklerinin verilmesi ve hayata hazirlanmalari. Bu noktada hocalarimiz destek veriyor. Evlatlarimiza yönelik olarak da egitim çalismalari devam ediyor. Yetiskinlerimizle de birebir ilgileniyoruz. Sag olsun buradaki büyük abimiz is hayatinda. Fatih, su anda üniversitede okuyor, kiz kardesimiz su anda lisede devam ediyor. Amacimiz, bizden sonraki nesillerin saglikli ortamda yetismesini saglamak. Annemiz de hakikaten 3 pirlanta gibi evladimizi yetistirmek için elinden gelen gayreti göstermis. Ama burada en büyük tesekkürümüz de dedemize. Sag olsun ailenin birligini saglamak adina her zaman yanlarinda olmus. Bugün dedemizle de birlikteyiz. Çekirdek bir ailenin degil, genis bir ailenin parçasi olarak bugün bizleri de sofralarina misafir ettikleri için tesekkür ediyoruz” dedi.



“Biz bir aileyiz”

Iftar öncesi açiklamada bulunan Sehitkamil Kaymakami Abdül Kadir Duran, “Bugün Ramazan ayinin 15. günü münasebetiyle Dünya Yetimler Günü’nü kutluyoruz. Bugün de Baskanimizla birlikte Ayse Hanim’in evine misafir olduk. Bugün Ayse Hanim’in evinde onun 3 pirlanta evladiyla ve dedemizle birlikte iftarimizi açacagiz. Biz bir aileyiz. Amacimiz; beraber sohbet etmek, Ramazan’in manevi bereketinden beraberce istifade etmek. Dolayisiyla bugün de beraber insallah sohbet edip, iftarimizi beraber açacagiz. Bu vesileyle Ramazan Ayi’nin bütün milletimize, Gaziantep’imize ve vatandaslarimiza hayirlar getirmesini diliyorum. Bu vesileyle Rabbimden insallah bayrama ulastirmasini niyaz ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Rabbim, her zaman kendisinden razi olsun”

Fatih Yasar, “Öncelikle Allah, Baskanimizdan razi olsun. Evimize kadar geldi, gelmesiyle bizlere seref verdi. Bugün bizimle birlikte iftar yapti. Rabbim, her zaman kendisinden razi olsun. Rabbim, hiçbir zaman Baskanimizi basimizdan eksik etmesin” seklinde konustu.



“Evimizde agirlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz”

Dede Mehmet Yasar ise, “Ben öncelikle Rabbimden bu güzel idarecileri basimizdan eksik etmemesini, devletimize zeval vermemesini diliyorum. Gerek Kaymakamimiz gerekse Belediye Baskanimizi bugün evimizde agirlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bize bu serefi verdikleri için kendilerine çok tesekkür ediyorum. Allah, hepsinden razi olsun” açiklamasini yapti.
Kaynak: İHA