NEVÜ'de 'Seramik Sohbetleri' Basliyor

’Sanatta Iz Birakmak’ temasindan yola çikan Nevsehir Haci Bektas Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Seramik Uygulama ve Arastirma Merkezi (ASEM), ulusal ve uluslararasi sanatçilarla seramik sohbetleri baslatiyor.

NEVÜ'de  'Seramik Sohbetleri' Basliyor
NEVÜ Avanos Seramik Uygulama ve Arastirma Merkezi (ASEM) tarafindan ulusal ve uluslararasi sanatçilarin katilimlariyla düzenlenecek seramik sohbetlerinin ilk söylesi konugu Hindistan ve Singapur’da yasayan Seramik Sanatçisi Madhvi Subrahmanian olacak. Moderatörlügünü ASEM Müdürü Doç. Dr. Betül Aytepe Serinsu ve çevirmenligini NEVÜ Uluslararasi Iliskiler Ofisi personeli Egitim Uzmani Özlem Kalkan’in yapacagi söylesi 7 Nisan Cuma günü 13.00-14.30 saatleri arasinda çevrim içi olarak NUZEM Perculus üzerinden herkese açik biçimde gerçeklestirilecek.

Tüm sanatseverlerin davetli oldugu söylesiye katilmak isteyenler https://nevu.link/seramiksohbetleri1 linki üzerinden önceden kayit yaptirmalari gerekmekte olup, kayitlarini yaptiranlarin baglanti linki e-posta adreslerine gönderilecek. Katilimcilar ayrica karekod uygulamasi ile de kayitlarini yapabilecek.
Kaynak: İHA