Marmaris Belediyesi Engelli Vatandasa El Uzatti

Turgut Mahallesi’nde yasayan engelli bir vatandasi ziyaret eden Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, ziyarette akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Marmaris Belediyesi Engelli Vatandasa El Uzatti


Marmaris Belediyesi sosyal belediyecilik anlayisiyla ihtiyaç sahibi vatandaslarin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bu çerçevede Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünce ihtiyaç sahibi oldugu tespit edilen, yüzde 86 bedensel engelli Ayla Aytekin’e tekerlekli akülü sandalye hediye edildi. Baskan Mehmet Oktay, Turgut Mahallesi’nde yasayan, bozulan tekerlekli sandalyesi nedeniyle kendisi ve yasli ailesi için yasam sartlari zorlasan Aytekin’i bizzat ziyaret ederek akülü araci teslim etti.

“Engelli vatandaslara öncelik veriyoruz”

Güçlerinin yettigi ölçüde ihtiyaç sahibi vatandaslarin yaninda olmaya, onlarin yüzlerini güldürmeye devam edeceklerini kaydeden Belediye Baskani Oktay, “Belediyecilik hizmetlerimizi yaparken engelli vatandaslarimizin ihtiyaçlarina öncelik veriyoruz. Yeni bir tekerlekli sandalyeye ihtiyaci olan Ayla Ablamiza da bu konuda yardimci olduk. Yeni bir akülü araç alarak, kendisinin ve ailesinin gündelik hayatlarini kolaylastirdik. Güzel günlerde kullanmalarini diliyorum” ifadelerini kullandi. Konusma zorlugu da çeken Aytekin ise Marmaris Belediyesi’ne ve Baskan Oktay’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA