Genç, Muhtarlarla Iftarda Bulustu

Trabzon’un Ortahisar ilçe Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, Ortahisar muhtarlariyla 8. kez iftar bulusmasinda bir araya geldi.

Genç, Muhtarlarla Iftarda Bulustu
Iftardan sonra muhtarlara hitap eden Genç, güzel hizmetler yaptigini ve yapmaya da devam edecegini dile getirerek, “9. senemizde de beraberiz. Aramizdan ayrilan, vefat eden muhtarlarimiza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Asil olan gök kubbede bir hos seda birakmaktir. Onlar hos seda biraktilar. Güzel hizmetler yapiyoruz, yapmaya da devam edecegiz insallah. Insallah, biz de güzel sözlerle anilanlardan oluruz. Insallah, sizlerle birlikte sehrimizde huzur içerisinde, sükûnet içiresinde Ramazan’i geçirecegiz. 87 mahallemizde de elbirligiyle Yüce Allah güzel bir bayram yasamayi nasip etsin” ifadelerini kullandi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Baskani Bekir Aktürk ise konusmasinda Baskan Genç’in muhtarlarin derdine derman olduguna vurgu yaparak “Ahmet Baskan varsa sorun yok demektir. Ahmet Baskan varsa muhtarlarin derdine derman var demektir. Ayni zamanda bizlere 2014’ten beri muhtarlar olarak bir mesai arkadasligi iliskisiyle davraniyor. Muhtarlarin kalbinde, vatandaslarin gönlündedir” dedi.

Kaynak: İHA