Engelsiz Kafe'de Özel Çocuklarla Iftar

Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, Safranbolu Belediyesi tarafindan hizmete açilan Engelsiz Kafe’de özel çocuklar ve aileleri ile birlikte orucunu açti.

Engelsiz Kafe'de Özel Çocuklarla Iftar
Teravih namazina kadar burada kalan ve özel çocuklarla uzun süre sohbet eden Baskan Köse, "Özenle hazirlanan çok güzel bir iftar programi oldu. Sohbet ettik, kurslarda yaptiklari eserleri gördük. Çok güzel çalismalar yapmislar emeklerine saglik" diye konustu.

Engelsiz Kafe’den yararlanan ailelerden olumlu tepkiler aldiklarini ifade eden Baskan Elif Köse, "Burayi açma nedenimiz, özel çocuklarimizin sosyallesmesi, normal hayata adapte olmalari, degisik kurslar ile el becerilerini gelistirmeleriydi. Su ana kadar gördüklerimiz yapilan hizmetin ne kadar da dogru oldugunu gösteriyor ve bu bizi ziyadesi ile mutlu ediyor" dedi.

Çocuklar ve aileleri ile tek tek ilgilenen Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, talepleri de yine kendisi not alarak, az da olsa kalan ihtiyaçlarin kisa sürede giderilecegini ve Kafe’yi sik sik ziyaret edecegini belirtti.

Kaynak: İHA