Depremde Görevli Personele Ikramiye Karari

Konyaalti Belediyesi Meclisi’nde deprem bölgesinde görev alan belediye personeline birer maas ikramiye verilmesine oy birligiyle karar verildi.

Depremde Görevli Personele Ikramiye Karari
Konyaalti Belediyesi’nin 2022 yili faaliyet raporunun görüsüldügü Nisan Ayi Olagan Meclis Toplantisi’na Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen baskanlik yapti. 2022 yili faaliyet raporunun ele alindigi maddede ise Baskan Esen CHP grubunun bulundugu siraya geçerek, 2022 yili faaliyet raporu hakkinda meclisi bilgilendirdi. Esen, özellikle kirsal mahalleler olmak üzere Konyaalti genelinde verimli bir çalisma yili geçirdiklerini aktardi. Mecliste ayrica, Kahramanmaras merkezli deprem sonrasi bölgede görev alan belediye personeline birer asgari ücret tutarinda ikramiye verilmesi de oy birligiyle kabul edildi.

Esen:" Mali disiplini bozmuyoruz"

2022 yili faaliyet raporu görüsmeleri sirasinda AK Parti ve MHP siralarindan gelen elestirilere de yanit veren Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, ülkenin getirildigi noktaya bakilmadan elestiri yapildigini kaydetti.

AK Parti gurubuna yönelik konusmalarini sürdüren Baskan Esen, “Yapilan elestirilerden; hayatinda ayagina bir tane bile tas degmedigini, her yerin güllük gülistanlik oldugunu, her yere her seyin bol bol yapildigini hükümet ve diger belediyeler dahil herkesin vatandasin tüm taleplerini eksiksiz yerine getirdigini, ama bir tek zavalli bu Konyaalti’nin bunlardan mahrum kaldigini anladim. Bayburtlularin bir sözü var, ‘ne verirsen elime, onu sürerim yüzüne’ derler. Yani, istekler, imkanlarla sinirlidir. Ben de isterdim 10 tane kres yapalim ama yaptigimiz her seyi, ayaklarimiz yere bassin, mali disiplini bozmasin anlayisiyla yapiyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA