Bir Gün Önce Satin Aldigi Engelli Araciyla Kaza Yapti, O Anlar Kamerada

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde kapali otoparktan çiktigi esnada aniden hizlanan engelli araci otomatik bariyeri astiktan sonra duvara çarparak durabildi. Kaza ani anbean güvenlik karmasina yansirken, yaralanan engelli sürücünün sifir aracini bir gün önce satin aldigi ögrenildi.

Bir Gün Önce Satin Aldigi Engelli Araciyla Kaza Yapti, O Anlar Kamerada
Kaza, Ömeraga Mahallesi Abdurrahman Yüksel Caddesi üzerinde bulunan kapali otoparkta meydana geldi. Iddiaya göre, engelli sürücü H.Ö, 41 HA 369 plakali Opel marka SUV araciyla otoparktan çikmak için otomatik bariyere geldi. Otomatik bariyer açilmadan aniden hizlanan ve sürücüsünün kontrolünden çikan araç, ardindan otoparkin duvarina çarparak durabildi. Çarpmanin siddetiyle araç kullanilmaz hale gelirken, sürücü H.Ö yaralandi. 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulunulmasiyla adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yarali sürücü, Kocaeli Sehir Hastanesine kaldirildi.

Öte yandan, sürücü H.Ö.’nün engelli aracini bir gün önce satin aldigi ögrenildi. Kaza ani ise anbean güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA