Belediye Iftar Programlari Devam Ediyor

Bodrum Belediyesi’nin iftar programlari çerçevesinde Karaova bölgesi mahallelerinde Baskan Aras ile vatandaslar bir araya geldi.

Belediye Iftar Programlari Devam Ediyor


Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, belediye baskan yardimcilari, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarlari, CHP Bodrum Ilçe Baskani Basar Biyikli, Kadin Kolu Baskani Umut Anil Özdogan, Gençlik Kolu Baskani Ferhat Ceyhan ile birim amirlerinin katildigi iftarlarda binlerce kisi bir araya geldi.

Bodrum Belediyesi Kültür Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan organize edilen, Ramazan Ayi boyunca sürecek olan iftar programlari Bodrum’un çesitli mahallelerinde sürerken son olarak Çamarasi, Sazköy, Tepecik, Kemer, Bahçeyaka, Çömlekçi, Yeniköy, Yukari Mazi, Asagi Mazi, Çirkan ve Konacik’ta devam eden programa vatandaslar yogun katilim gösterdi.

Düzenlenen iftar programlarinda, Baskan Aras ve beraberindekiler vatandaslara yemek dagitimi gerçeklestirirken çocuklara da pamuk seker ikram edildi.

Hacivat-Karagöz gösterisi ile renklenen iftar programinin ardindan vatandaslarla bir süre daha sohbet eden Baskan Aras, bütün Bodrum’un destegiyle hem Hatay’da hem Malatya’da hem de bölgenin birçok yerinde afetzede vatandaslara yardimlar götürdüklerini belirtirken “Allah hepinizden verdiginiz destekler için razi olsun. Kimin basina ne zaman ne gelecegi hiç belli olmuyor. O yüzden hep beraber el ele kol kola bu acilari geride birakacagiz. Bugün burada sizlerle birlikte olmak, soframizi paylasmak, ekmegimizi bölüsmek çok güzel. Ben davetimizi kabul edip burada oldugunuz için hepinize tesekkür ediyorum” diye konustu.



Yarimada iftar programlari

Bodrum Belediyesi iftar programlari 6 Nisan aksami ise Islamhaneleri-Gürece mahallelerinde iftar sofrasi kurulacak. 7 Nisan aksami Akçaalan, 8 Nisan’da Gündogan, 9 Nisan günü ise Torba ve Akyarlar’da belediyenin iftar programi gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA