Bakan Çavusoglu Altindaglilarla Iftar Yapti

Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, Altindag Belediyesi’nin düzenledigi iftarda Besikkaya Mahallesi sakinleri ile birlikte orucunu açti.

Bakan Çavusoglu Altindaglilarla Iftar Yapti
Altindaglilar iftar sofrasinda bulusmaya devam ediyor. Her aksam farkli bir mahallenin bir araya geldigi iftar sofralarinda dillerden dua, gönüllerden ise sevgi eksik olmuyor. Besikkaya Mahallesi sakinlerinin agirlandigi iftar bulusmasina, Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu ve AK Parti Altindag Ilçe Baskani Fatih Bildik de katildi.



“Iftar sofralari birlik ve beraberlik demektir”

Her aksam gerçeklesen iftar bulusmalarinin birlik ve beraberligi güçlendirdiginin altini çizen Altindag Belediye Baskani Asim Balci, “Iftar sofralari birlik demek, beraberlik demektir. Iftar bulusmalarimiz sayesinde komsuluk iliskileri güçleniyor, herkes mahallesindeki komsularini daha yakindan taniyor. Ayni apartmanda oturdugu halde birbirini tanimayan komsular ayni sofrada bulusuyor” dedi.

Baskan Balci, “Sayin Bakanimiz Mevlüt Çavusoglu’na bizleri yalniz birakmadigi için tüm Altindaglilar adina çok tesekkür ediyorum. Birlik ve beraberligimizin daim oldugu daha nice Ramazanlara erismeyi temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA