Kanal Sokak Projesinde Çalismalar Devam Ediyor

Erbaa Belediyesi tarafindan yapimina baslanan Kanal Sokak projesinde çalismalar sürüyor.

Kanal Sokak Projesinde Çalismalar Devam Ediyor
Ekipler Küçük Sanayi Sitesi ile Kazim Karabekir Bulvari arasinda kalan bölümde beton borularin yerlestirilmesi için çalismalara basladi.

Erbaa Belediyesi tarafindan Yunus Emre ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi Kanal Sokak’ta baslatilan kanal kapatma çalismalari devam ediyor. Alparslan Türkes Bulvari ile Kazim Karabekir Bulvari arasinda kalan alanda beton boru yerlestirme çalismalari tamamlandi. Ekipler Küçük Sanayi Sitesi girisinden Kazim Karabekir Bulvarina kadar olan bölümde beton boru yerlestirme çalismalarina basladi.

Proje kapsaminda sanayi sitesine kadar uzanan kanalin kapatilip üstüne yol ve çevre düzenleme çalismalarinin yapilmasi planlaniyor.

"Kanali kapatip bölgemizi daha güvenli, daha nezih bir görünüme kavusturacagiz"

Ilk bölümde beton boru yerlestirme çalismalarinin tamamlandigini ifade eden Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl “Iki mahallemizin de çehresinin degisecegi bir projeyi hayata geçirmek için ekiplerimiz çalisiyor. Alparslan Türkes Bulvarindan Kazim Karabekir Bulvarina kadar olan bölümde beton boru yerlestirme çalismalarimiz tamamlandi. Ekiplerimiz sanayi sitemizin girisine kadar olan bölümü tamamlamak için çalismaya basladilar. Kanali kapatip bölgemizi daha güvenli, daha nezih bir görünüme kavusturacagiz. Yunus Emre ve Yavuz Sultan Selim Mahallelerimizi ilgilendiren bu projede insanlarin vakit geçirebilecegi, bisiklet sürebilecegi, kosu ve yürüyüs yapabilecegi yollarin oldugu aydinlatmalarin güzel bir sekilde yapildigi bölgeyi kisa sürede hayat geçirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA