Ankara'ya Sehit Atesi Düstü

Suriye’nin Telabyad bölgesinde PKK/PYD terör örgütünce kullanilmak üzere bulunan patlayici maddenin imhasi sirasinda sehit olan Bomba Imha Uzmani Polis Memuru Özgür Barçin’in aci haberi Ankara’nin Sincan ilçesindeki ailesine verildi.

Ankara'ya Sehit Atesi Düstü


Suriye’nin Telabyad bölgesinde arama tarama faaliyetleri sonucu terör örgütü PKK/PYD tarafindan bombali saldirilarda kullanilmak üzere hazirlanan patlayici maddelerin tespiti ve imhasi sirasinda meydana gelen patlamada 2 polis memuru yaralanmis ancak tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak sehit olmustu. Sehitlerden Ankara’nin Sincan ilçesine kayitli Özgür Barçin’in haberi baba evine verildi.

Sehir Özgür Barçin’in evli ve 1 kiz, 2 erkek olmak üzere 3 çocuk babasi oldugu ögrenildi. Ankara’nin Sincan ilçesinde Plevne Mahallesi’nde bulunan baba evine taziye çadiri kuruldu. Sehit Özgür Barçin’in Sanliurfa GAP Havalimani’ndan törenle Ankara’ya ugurlanacagi ögrenildi.

“Sehidimiz annesini arayarak bir hafta sonra onu görmek için izin alacagini söylüyor”

Sehit Barçin’in bir hafta sonra izine çikacagi ve iki gün önce annesini aradigi ögrenilirken sehidin akrabasi Sahin Mayda, “Ülkemizin basi sagolsun, kelimeler tarifsiz kaliyor. Allah bunlari yapanlari kahretsin. Ülkemizi bölmeye çalisanlari kahretsin. Dilerim bu ezanlar sahit, Allah bunlari yanlarina koymaz. Çolugu çocugu babasiz kaldi. Diyecek bir sey bulamiyorum. Allah rahmet eylesin. Sehitlik mertebesine yakistirsin. Sehidimiz annesini arayarak bir hafta sonra annesini görmek için izin alacagini söylüyor. Ama nasip olmayinca sehidimizin naasi geliyor. Allah herkese sehitlik mertebesini nasip etsin. Ülkemizi kimse bölemeyecek, kimse ayiramayacak. Ne kadar nifak tohumlari ekseler de basaramayacaklar. Allah onlari kahretsin“ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA