Selçuklu'da Teravih Bulusmalari Devam Ediyor

Konya’nin merkez Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci “Teravih Bulusmalari” çerçevesinde Yazir Mahallesi Yildirim Beyazit Camisi’nde vatandaslarla bulustu.

Selçuklu'da Teravih Bulusmalari Devam Ediyor
Selçuklu’da Ramazan ayinin manevi coskusunun yasandigi “Teravih Bulusmalari” Yazir Mahallesi ile devam etti. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi ve AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Asim Ceyhan ile birlikte Yildirim Beyazit Camisi’nde kilinan teravih namazi sonrasi vatandaslarla bir araya geldi. Vatandaslarin Ramazan ayini tebrik eden Baskan Altay ve Pekyatirmaci, onlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Baskan Pekyatirmaci’ya Yazir Mahalle Muhtari Celalettin Dogan da eslik etti.

“Ramazan ayinin güzelliklerini hep birlikte yasiyoruz”

Ramazan ayinin iyilik, yardimlasma ve bereket ayi oldugunu söyleyen Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Ramazan ayinda sabrin, yardimlasmanin ve akrabaya yardim etmenin en güzel örneklerini yasiyoruz. Ramazan ayi, sosyal dayanisma ve yardimlasma açisindan en güzel örneklerin yasandigi, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadigi özel günlerdir. Kurulan iftar sofralari, hep birlikte kilinan teravih namazlari birlik ve beraberligimizi kuvvetlendirdigimiz manevi ortamlardir. Allah birlik ve beraberligimizi bozmasin” dedi.

AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi ve AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Asim Ceyhan da Konyalilarin Ramazan ayini tebrik ederek Ramazan Bayrami’na kavusma temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA