Selçuklu'da Cuma Bulusmalari Devam Ediyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Cuma Bulusmalari çerçevesinde Mobilyacilar Sitesinde vatandaslar ile bir araya geldi.

Selçuklu'da Cuma Bulusmalari Devam Ediyor
Selçuklu Belediyesi tarafindan her hafta farkli bir lokasyonda gerçeklesen Cuma Bulusmalari devam ediyor. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’nin bu haftaki adresi Mobilyacilar Sitesi oldu. Mute Camisi’nde kilinan Cuma namazinin ardindan esnaf ve vatandaslarla bir araya gelen Baskan Pekyatirmaci, gelen istek ve önerileri dinledi. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’ya, Ak Parti Konya Milletvekili Adayi Latif Selvi ve Ercan Uslu, Ak Parti Selçuklu Ilçe Baskani Asim Ceyhan, Mobilyacilar Odasi Baskani Mehmet Günbas, Selçuklu Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Avcioglu eslik etti.

"Vatandaslarimizin destegi bizler için önemli"

"Selçuklu’da yasayan hemsehrilerimizin yüzlerin güldügünü görmek bizleri daha çok çalismaya tesvik ediyor” diyen Baskan Pekyatirmaci, “Her firsatta hemsehrilerimizle bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Cuma bulusmalari çerçevesinde her hafta ilçenin farkli bir bölgesinde hemsehrilerimizle bulusuyor, onlardan gelen istek ve önerileri bizzat kendilerinden dinliyoruz. Amacimiz hemsehrilerimizin günlük yasamini kolaylastiracak, güzellestirecek ve standardini arttiracak isler ortaya çikarmak. Bu projeleri hayata geçirirken vatandaslarimizin da destegi bizler için çok önemli. Onlarin önerilerini dikkate aliyoruz ve Selçuklumuza birlikte hizmet diyoruz. Selçuklu demek hizmet demek. Türkiye’ye örnek belediyeyiz" dedi.

Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Cuma namazinin ardindan AK Parti Konya Milletvekili Adaylari ile Mobilyacilar Odasi Baskani Mehmet Günbas’i ziyaret etti.
Kaynak: İHA