Okulda 23 Nisan Eglence Programi

Samsun Havza 25 Mayis Ortaokulu’nda okul bünyesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami eglence programi yapildi.

Okulda 23 Nisan Eglence Programi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin Ramazan Bayrami’na denk gelmesi nedeniyle 25 Mayis Ortaokulu’nda eglence programi düzenlendi.

Programda ilçede düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere madalyalari takdim edildi.

Havza 25 Mayis Ortaokulu bahçesinde düzenlenen program ile olarak, Müzik Ögretmeni Emrah Sasa yönetiminde okul ögrencileri tarafindan hazirlanan Müzik kulübü ögrencilerini konseri ile basladi.

Müzik gösterisi sonrasi ilçe düzeyinde dereceye giren futbol, futsal, voleybol ve degisik yarismalarda dereceye girenlere madalya takdimi yapildi. Ödül töreni sonrasi geleneksel Türk oyunlari çuval yarisi, koca ayak ve benzeri yarismalar düzenlenerek ögrencilerin etkinliklere katilmasi ve eglenmesi saglandi.

Havza 25 Mayis Ortaokulunda Müdürü Ibrahim Isleyen, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin, Ramazan Bayrami’na denk gelmesi nedeniyle yeterli katilim olmadigi düsüncesi ile okulumuz bünyesinde içerisinde eglenceli yarislarin oldugu bir program düzenledik. Senlik havasinda kutlanan 23 Nisan çocuk bayramimizda ögrencilerimiz gönüllerince eglendiler. Programin hazirlanmasinda emegi geçen ögretmen ve idarecilerimize tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA