Alanya'da Ekrem Imamoglu'na Pankartli Protesto

Antalya’nin Alanya ilçesine miting için gelen Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu, pankartli protestoyla karsilasti. Bir grup ülkücü, seçim otobüsünün geçisi sirasinda ’Selahattin Demirtas teröristtir’ yazili pankart açarak Imamoglu’nu protesto etti.

Alanya'da Ekrem Imamoglu'na Pankartli Protesto
Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu’nun Alanya’daki miting seçim otobüsüyle giris yaptigi sirada bir grup ülkücü, ’Selahattin Demirtas teröristtir’ yazili pankart açarak bozkurt isareti yapti. Slogan atan grup, seçim otobüsünün geçisinin ardindan sessizce dagildi.

Alanya Ülkü Ocaklari Baskani Yavuz Uysal, yaptigi açiklamada sunlari söyledi:

"Ülkücü gençlerimiz liderimizin emrinde bize isaret ettigi yolda hareket ederek Selahattin Demirtas teröristtir demislerdir. Bu kisinin hakkettigi yerde cezaevidir. Bu teröristi pisirip pisirip sunmalarini protesto etmek için pankart açtik. Hiçbir taskinliga mahal vermeden tepkimizi gösterdik. Bizim gözümüzde Selahattin Demirtas terör örgütünün lideridir. Vatanini milletini seven her Türk vatandasi gibi vatan evlatlari da tepkilerini göstermistir. Biz bu durusumuzun da sonuna kadar arkasindayiz."
Kaynak: İHA