Kars'ta Özhaseki'yi Atli Ciritçiler Karsiladi

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Kars’ta atli ciritçiler ellerinde Türk bayraklariyla karsiladi.

Kars'ta Özhaseki'yi Atli Ciritçiler Karsiladi
Partisinin programlarina katilma üzere Kars’ta bulunan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Kars’in Selim ilçesinde AK Parti Ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açilisini yapti.

Özhaseki’yi ilçe girisinde atli ciritçiler karsiladi. Dev Türk Bayragi açan vatandaslar kortej yürüyüsüyle ilçe koordinasyon merkezine geldi.

“Onlarca örgüt Türkiye’de huzur istemiyor”

Burada kalabaliga seslenen AK Parti Genel Baskani Mehmet Özhaseki, “Zor bir cografyada yasiyoruz. Etrafimiz düsman dolu, 4 bir tarafimiz atesle çevrili, Avrupa’nin ortasinda keyif yapan ülkelerden birisi degiliz. 50 yildir bu ülkenin basina bela ettikleri güçler var. PKK bölücülügü, FETO Amerika’nin bir yanlisi olarak bu tarafta hizmetlerini güya yaparken, milleti kandirip ihtilal ortamini hazirlamasi, arkasindan DHKPC denilen örgütler, son dönemde ISID’i buldular. Bakin onlarca örgüt Türkiye’de huzur istemiyorlar. Bu Türkiye’nin büyümesini de istemiyorlar. Ama burada benim dikkat çekecegim bir sey var. Bunlara para verenler ayni, ayni yerden para veriliyor bunlara, lojistik destek ayni yerden geliyor. FETÖ’ye de, PKK’ya da ayni seyi istiyor bunlar. Türkiye bölünsün istiyorlar. Türkiye parçalansin istiyorlar. Türkiye büyümesin istiyorlar. Onun için bunlara zaten bu paralari veriyorlar” dedi.

Özhaseki, “Ileri de coniler var coniler, Amerika’dan gelmisler. 10 bin kilometre öteden gelmisler. Sorsaniza niye gelmisler onlar buraya? Niye milyarlarca dolar harciyorlar? Niye sizin çocuklarinizin eline silah verip daga gönderiyorlar? Sonra o çocuklar 3-5 sene içerisinde ölüyor. Bunun hesabini sorsaniza onlara, ses yok. Her halde diyorsunuz ki, bunlar esitlik getirecek, özgürlük getirecek. Yeminle söylüyorum çikarlari olmasin bunlar bitlerini, pirlerini vermezler. Günahlarini vermezler. Nereye gittiler de iyilik götürdüler bunlar, bela götürdüler, ser götürdüler, kan götürdüler. Biz 21 yildir iktidardayiz. 21 yil içerisinde o kadar çok is yaptik ki, biz adeta destanlar yazdik” seklinde konustu.

Yapilan konusmalarin ardindan Selim Ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açilisi dualarla yapildi.

Açilisa 65. Hükümette Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani olan Ahmet Arslan, Selim Belediye Baskani Coskun Altun, AK Parti milletvekili adaylari Adem Çalkin, Prof. Dr. Yunus Kiliç, Serkant Aykul, Dr. Selahattin Beyribey ve çok sayida Karsli katildi.

Kaynak: İHA