Haliliye'de Üst Yapi Çalismalari Hizla Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi tarafindan hummali sekilde yürütülen stabilize yol çalismalari ile yollar konforlu hale gelirken, yeni yollar mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor.

Haliliye'de Üst Yapi Çalismalari Hizla Devam Ediyor
Haliliye Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, “Yeniligin ve degisimin kalbi Haliliye” slogani ile çalismalarini yürütüyor. Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in talimatiyla ilçe genelinde merkez ve kirsal gözetmeden sahada yer alan Fen Isleri Müdürlügü, bir yandan mevcut yollara bakim ve onarim yaparken, bir yandan da hizmete sundugu yeni yollarla ilçenin yol agini genisletiyor. Yol bakim ve narim çalismalarini ilçenin dört bir yaninda devam ettiren Fen Isleri Müdürlügü, Konuklu Mahallesindeki yollari ise stabilize yol çalismalariyla konforlu hale getiriyor. Yapilan altyapi çalismalarinin ardindan yollari yenileyen ekipler, hummali bir sekilde sürdürdügü yol çalismalarini tamamliyor. Bu çerçevede Konuklu Mahallesinde devam eden yol çalismalarini kisa sürede tamamlamayi hedefleyen ekipler, periyodik olarak bitirdigi yeni yollari mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Fen Isleri Müdürlügü tarafindan yürütülen stabilize yol, kilitli beton parke yapim ve yeni yol açma çalismalarinin merkez ve kirsal mahallelerde periyodik olarak devam edecegi belirtildi.
Kaynak: İHA