ALTSO, Ögrencileri Sevindirdi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odasi (ALTSO)Baskani Eray Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami çerçevesinde ögrencilere ilçe gezisi düzenleyip, tiyatro ile bulusturdu.

ALTSO, Ögrencileri Sevindirdi
ALTSO Baskani Eray Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari bünyesinde, Demirtas Cumhuriyet Ilkokulu ile Alara Sevket Demirel Ilkokulu ögrencileri ile bir araya geldi. Baskan Erdem, Alanya gezisi düzenledigi ögrenciler için tiyatro da sahneletti. Baskan Erdem ayrica Demirtas Cumhuriyet Ilkokulu’ndan Zeynep Topçuoglu’na da baskanlik görevini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami çerçevesinde devretti.

Demirtas Cumhuriyet Ilkokulu ile Alara Sevket Demirel Ilkokulu’ndan gelecegin teminati çocuklari 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Alanya’da agirladiklarini dile getiren Erdem, " Hepsi bir birinden degerli çocuklarimizi okullarindan alarak, Alanya’mizi gezdirdik ve Alanyum Alisveris Merkezi’nde yemek ve oyun molasi verdik. Degerli evlatlarimizi son olarak ise odamizda agirladik. ALTSO Tiyatro Kulübümüzün ‘Afacan Alican’ isimli oyunuyla tiyatro aski asiladigimiz ögrencilerimiz, hem kaliteli vakit geçirip, hem de eglenirken ögrendiler. Yine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami çerçevesinde görevimi Demirtas Cumhuriyet Ilkokulu’ndan Zeynep Topçuoglu’na, Baskan Yardimciligini ise Alara Sevket Demirel Ilkokulu’ndan Mustafa Emir Görgülü’ye biraktik. Kiymetli evlatlarimiza saglikli ve basarili bir ömür diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA