140 Çalisan Yemin Etti

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürlügünde görev yapan sözlesmeli 140 personel Türk Bayragi üzerine yemin ederek, devlet memuru olarak göreve basladi.

140 Çalisan Yemin Etti
Devlet memurluguna atanan personelin tebrik eden Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, “Rabbim her daim bahtlarinin açik olmasini, devlete çok güzel hizmetler yapabilmeyi, millet adina güzel isler çikarabilmeyi nasip etsin. Her birinizin bekledigi kadro müjdesini veren Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a tesekkür ediyorum. Bundan sonrada insallah güzel haklariniz olacaktir. Her birinizin Yurt Müdürü, Gençlik Merkezi Müdürü sube müdürü gibi güzel makamlara gelmenizi temenni ediyorum” dedi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan törene Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan, ilçe, yurt, ve sube müdürleri ile personeller katildi.

Il Müdürü Kasapoglu’nun konusmasinin ardindan memur kadrosuna atanan 140 personel, masalarin üzerine örtülen Türk bayraklarina ellerini koyarak, 657 Sayili Devlet Memurlari kanunun ilgili maddesine göre yemin etti. Yemin töreninin ardindan Il Müdürü Kasapoglu, memur olan personeli tek tek tebrik ederek, fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA