Trabzonlu Gençlerden Örnek Davranis

Trabzon’un Vakfikebir ilçesinde bir grup genç, yolda bulduklari 800 dolari polise teslim etti. Polisin ulastigi paranin sahibi ise, gençlere ve polis ekiplerine tesekkür etti.

Trabzonlu Gençlerden Örnek Davranis
Edinilen bilgiye göre, Yildiz Topal, Kerem Aydin, Ali Ihsan Aygün, Ahmet Durmus ve Efe Kaan Aktas isimli bes arkadas Vakfikebir ilçesinin Nihat Tahmazoglu Caddesi’nde park halinde bulunan bir aracin yaninda bulduklari 800 dolari sahibine ulastirmak üzere Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne tutanak karsiliginda teslim etti.

Park halindeki aracin plakasi üzerinden harekete geçen emniyet güçlerinin yaptigi arastirmanin ardindan araç sahibine telefonla ulasarak yasanilan olayi bildirmesi üzerine Emniyet Müdürlügü’ne giden Ali Garbetoglu, düsürmüs oldugu dövizi teslim alarak görevlilere tesekkür etti.

"Allah herkese böyle helal süt emmis evlatlar nasip etsin"

Daha sonra dövizi bulan gençler ile bir araya gelen Garbetoglu, gençleri ödüllendirerek bir de hatira fotografi çektirdi. Garbetoglu sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, "Bu piril piril evlatlar, cebimden düsürdügüm dolari bularak Vakfikebir Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne teslim ettiler. Görevli polisler beni telefonla arayarak kaybettigim dolari bana teslim ettiler. Allah böyle evlatlar ile böyle kurumlara zeval vermesin. Bu çocuklari yetistiren ebeveynlere ve Ilçe Emniyet Müdürlügü’müze çok tesekkür ederim. Iyi ki varsiniz dedi.

Kaynak: İHA